10 ani de protecție permanentă și perfectă: PP PROTECT

IMG_20150901_091407Prima zi de toamnă în Cluj-Napoca este și un motiv de aniversare pentru una dintre cele mai importante societăți comerciale din județul Cluj, PP PROTECT împlinind zece ani. La 1 septembrie 2005, societatea a încheiat primul contract de pază.

Societatea a evoluat în fiecare an, expertiza și profesionalismul angajaților săi, sporind confortul și securitatea a numeroase obiective comerciale și private din Cluj-Napoca, Baia Mare și Arad.

În decursul acestor zece ani PP PROTECT s-a specializat în servicii de: pază umană, instalari sisteme tehnice de securitate, monitorizare și intervenție, cursuri de calificare pentru agenții de securitate.

Ca un bilanț sumar al acestei perioade, PP PROTECT, societate comercială în care își desfășoara activitatea peste 430 de clujeni a reușit:

  • Asigurarea pazei umane pentru 63 de obiective din Cluj-Napoca, Baia Mare și Arad;
  • Serviciul de monitorizare și intervenție – 2.500 de obiective în capitala Transilvaniei, Cluj-Napoca;
  • A instalat sisteme tehnice de securitate la peste 3.000 de persoane fizice și juridice;
  • Peste 430 de clujeni sunt angajați ai societății PP PROTECT;
  • Cifră de afaceri de 2,5 milioane euro;
  • Clasarea pe locul I în topul firmelor de profil din Cluj, la capitolul cifră de afaceri și profit realizat;
  • Școlarizarea a peste 2.500 de agenți de securitate;
  • Eliberarea certificatelor și atestatelor profesionale;

„Prioritatea firmei este în continuare asigurarea unei calități superioare a serviciilor prestate, orientarea cătrediplome PP Protect securitatea bazată pe sisteme tehnice de alarmă la efracție, supraveghere video, creșeterea capacității de intervenție la alarmă, prin dotare cu aparatură și programe de ultimă generație, precum și selecția și instruirea permanentă a agenților” a declarat administratorul PP PROTECT, dl. Teodor Pop Puşcaş.

PP PROTECT a investit foarte mult în ultimii ani în softuri şi aparatură de ultimă generație, fiind dotată cu cel mai performant soft de profil din ţară, o singură firma mai având acest program de lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.