250 de locuri de munca disponibile la Emerson in Cluj si Oradea

Foto: Actualdecluj

Emerson România își continuă extinderea la centrele din Cluj Napoca și oradea. Compania Emerson, parte a concernului american Emerson, cu afaceri globale de peste 24,5 mld. dolari şi 115.000 de angajaţi, caută 250 de angajaţi.

Foto: Actualdecluj
Foto: Actualdecluj
“În Cluj, Emerson are peste 2.200 de angajaţi şi în jur de 200 de posturi disponibile. Momentan, sunt angajate aproximativ 150 de persoane în Oradea şi avem apro­xi­mativ 50 de poziţii deschise, atât pentru operatori în fabrici, cât şi pentru birouri“, au declarat pentru zf.ro oficialii Emerson din România.

Compania are în total peste 2.350 de angajaţi la Cluj şi în centrul de producţie şi suport din Oradea, unde americanii au demarat operaţiunile în toamna anului trecut.

Emerson a avut anul trecut afaceri de 155 mil. euro, mai mult cu 26% faţă de 2014, susţinută de începerea producţiei la Oradea, a doua fabrică a americani pe piaţa locală, după cea din Cluj. Creşterea afacerilor şi opera­ţiunilor Emerson de la Cluj a dus la utilizarea completă a spaţiului, în acest moment nemaiexistând posibilitatea pentru extindere în Cluj.

Anticipând această constrângere de spaţiu, americanii au achiziţionat un teren în parcul Eurobusiness din Oradea, iar anul trecut au finalizat acolo construcţia unui centru de producţie, demarând operaţiunile în luna octombrie 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.