Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » 3Pillar Global angajează peste 50 de oameni în birourile din Cluj și Timișoara

3Pillar Global angajează peste 50 de oameni în birourile din Cluj și Timișoara

Compania 3Pillar Global România, care activează pe piața serviciilor de dezvoltare de software, va angaja circa 50 de oameni noi în 2016 și se pregătește să depășească borna de 400 de salariați în cele două birouri din Cluj și Timișoara.

Pillar Global822x0-00-65, companie americană prezentă din 2009 pe piața locală de servicii IT, prin intermediul 3Pillar Global România, va angaja, în 2016, peste 50 de oameni în birourile din Cluj-Napoca și Timișoara. „Avem, în prezent, 350 de angajați, doar în 2015 ni s-au alăturat 100 de colegi noi. Estimăm că până la finalul acestui an să depășim 400 de angajați în cele două birouri din România. Distribuția noilor colegi în cele două centre nu este stabilită în ideea în care avem posibilități de extindere în ambele centre. În acest moment contează mai mult competențele pe care le vom găsi”, declară Cătălin Ștef, director general la 3Pillar Global România și senior vice president pentru operațiunile companiei la nivel internațional . 3Pillar Global România va pune accentul, în 2016, „pe componenta calitativă în ceea ce privește strategia de recrutare”. „Căutăm în permanență developeri seniori care cunosc tehnologii avansate și care, pe lângă abilități tehnice să aibă sau să își dorească dezvoltarea unor abilități complementare, precum consultanță, pentru a livra produse competitive pe piețele occidentale. În ceea ce privește programarea, se urmăresc, în special, competențe de Java și Phyton, dar și alte tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web și mobile. De asemenea, compania caută să angajeze și manageri cu experiență tehnică”, precizează Ștef.

Una dintre cele mai mari probleme cărora trebuie să le facă față compania în procesul de recrutare din Timișoara și Cluj-Napoca este lipsa de programatori disponibili pe piața forței de muncă din cele două orașe. Prin urmare, dezvoltatorul de software încearcă să se concentreze pe crearea unui brand de angajator suficient de puternic care să-i permită atragerea de candidați.

Mai multe detalii AICI.

3Pillar Global angajează peste 50 de oameni în birourile din Cluj și Timișoara Reviewed by on . Compania 3Pillar Global România, care activează pe piața serviciilor de dezvoltare de software, va angaja circa 50 de oameni noi în 2016 și se pregătește să dep Compania 3Pillar Global România, care activează pe piața serviciilor de dezvoltare de software, va angaja circa 50 de oameni noi în 2016 și se pregătește să dep Rating:
scroll to top