Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » 40 de biciclete puse gratuit la dispozitia studentilor clujeni

40 de biciclete puse gratuit la dispozitia studentilor clujeni

Proiectul de bike-sharing gratuit, destinat centrelor universitare, a ajuns la cel de al doilea sezon. 40 de biciclete sunt puse gratuit la dispoziţia studenţiilor din Cluj, iar centrul este amplasat în Campusul Universitar Hasdeu conform Citynews.

biciclete clujÎncepând de vineri, studenţii clujeni pot închiria biciclete atât în campusul universitar, cât şi în afara acestuia, de luni pâna vineri. Închirierea se face pe baza legitimaţiei valabile de student şi a unui act de identitate.

Programul se adresează tuturor studenţilor din Cluj-Napoca, indiferent de facultatea pe care o frecventează. Ideea programului este ca studenţii să aleagă bicicleta ca mijloc de transport zilnic, pentru recreere sau pentru deplasarea dintr-un punct în altul al campusurilor studenteşti.

studentObike este un proiect naţional de bike-sharing gratuit pentru studenţii din şase centre universitare, aflate în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

40 de biciclete puse gratuit la dispozitia studentilor clujeni Reviewed by on . Proiectul de bike-sharing gratuit, destinat centrelor universitare, a ajuns la cel de al doilea sezon. 40 de biciclete sunt puse gratuit la dispoziţia studenţii Proiectul de bike-sharing gratuit, destinat centrelor universitare, a ajuns la cel de al doilea sezon. 40 de biciclete sunt puse gratuit la dispoziţia studenţii Rating:
scroll to top