Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » A început procedura pentru demolarea Podului Traian şi construcţia celui nou

A început procedura pentru demolarea Podului Traian şi construcţia celui nou

June 15, 2016 10:43 am by: A+ / A-

Marți, 14 iunie, a fost predat amplasamentul către firma care a câştigat licitaţia de execuţie, iar ordinul de începere a lucrărilor va fi semnat la începutul lunii viitoare.

Podul-Traian-2-1024x768

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a precizat că lucrările au fost amânate pentru a nu se suprapune peste investiţiile aflate în derulare în Piaţa Gării şi Splaiul Independenţei.

Au fost realizaţi toţi paşii prealabili pentru stabilirea unui executant, însă nu s-au demarat lucrările efective pentru a nu se bloca oraşul, având în vedere că existau în zonă şantiere de reabilitare de drumuri în execuţie. În momentul în care aceste şantiere se închid, poate fi începută lucrarea de reabilitare a Podului Traian. La finalul investiţiei vom avea un pod cu două benzi de circulaţie pe sens, piste de biciclete şi trotuare, deci un pod mult mai generos decât cel pe care l-am avut înaintea lucrărilor.(Oana Buzatu, purtător de cuvânt al Primăriei Cluj Napoca)

A început procedura pentru demolarea Podului Traian şi construcţia celui nou Reviewed by on . Marți, 14 iunie, a fost predat amplasamentul către firma care a câştigat licitaţia de execuţie, iar ordinul de începere a lucrărilor va fi semnat la începutul l Marți, 14 iunie, a fost predat amplasamentul către firma care a câştigat licitaţia de execuţie, iar ordinul de începere a lucrărilor va fi semnat la începutul l Rating: 0
scroll to top