A inceput UNTOLD Festival ! 4 zile in care clujul traieste la maxim impreuna cu sute de mii de oameni veniti la festival

Foto: Facebook Untold

Pana acum au sosit la Cluj zeci de mii de tineri din toata Europa. Tot orasul este animat iar organizatorii au pregatit si in centru concerte si locuri de relaxare. Turistii pot sa incerce tiroliana, sa se relaxeze in hamace, iar cei veniti din strainatate au trei pasi de urmat, daca vor sa invete cum sa devina transilvaneni: sa guste tuica, sa manance paine cu slanina, si sa priceapa ca LET IT BE s-ar traduce pe la noi prin: “No, da-i pace!”

Foto: Facebook Untold
Foto: Facebook Untold
Daca nu v-ati facut rezervari din timp la festival, trebuie sa stiti ca puteti sa inchiriati apartamente sau camere direct de la localnici. Atat campingurile puse la dispozitie de organizatori, cat si hotelurile, sunt arhipline.
Printre artistii de renume care vor intretine atmosfera in cele patru zile de concerte se numara: Tiesto, Hardwell sau Armin van Buuren.
Inca de miercuri, zeci de mii tineri atat din tara, cat si din strainatate au ajuns la Cluj si si-au schimbat abonamentele sau biletele in bratari. Accesul in perimetrul festivalului a fost permis pentru public joi la pranz, asa ca tinerii se bucura deja de tot ceea ce pot gasi aici, cum ar fi zone de relaxare, tiroliane, iar strainii pot sa invete, de exemplu, cum sa devina transilvaneni.

Sursa: Stirileprotv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.