Friday , 14 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » A mai ramas o zi pana la ELECTRIC CASTLE ! Ce optiuni de transport avem disponibile?

A mai ramas o zi pana la ELECTRIC CASTLE ! Ce optiuni de transport avem disponibile?

Program si reguli de acces Electric Castle 2018

July 17, 2018 1:41 pm by: A+ / A-

Cea dea 6-a editie a ELECTRIC CASTLE FESTIVAL isi va deschide portile maine la ora 14:00.

Ce au pregatit organizatorii anul acesta si ce asteptari asteptari avem?

Cu o suprafata mai mare ca editia precedenta, aproximativ 25%, organizatorii vor sa cucereasca peste 200.000 festivalieri in cele cinci zile, cu noi scene si peste 300 de artisti.

Transportul va fi bine organizat.

Vor fi autobuze non-stop,la intervale de maxim 20 de minute, cu plecarea de la Sala Sporturilor Horia Demian și Iulius Mall. La întoarcere, autobuzele vor opri in Piata Marasti si Sala Sporturilor “Horia Demian”. Ultimul autobuz va pleca din Bontida luni, la ora 13:00. Biletele de autobuz pot fi cumparate din statie folosind bratara sau bani cash.

Primul autobuz care va porni catre Electic Castle, va fi miercuri dimineata la ora 08:00, fiind important petru cei care se vor caza in campingul festivalului, avand acces in incinta mai devreme de deschidere, in jurul ore 10:00.

Cu trenul pana la statia Bontida sau orice tren care trece de Bontida, va opri și acolo.

Cei care doresc sa mearga cu masina, trebuie sa tina cont ca vor avea aproximativ 6000 locuri de parcare.

 

 

A mai ramas o zi pana la ELECTRIC CASTLE ! Ce optiuni de transport avem disponibile? Reviewed by on . Cea dea 6-a editie a ELECTRIC CASTLE FESTIVAL isi va deschide portile maine la ora 14:00. Ce au pregatit organizatorii anul acesta si ce asteptari asteptari ave Cea dea 6-a editie a ELECTRIC CASTLE FESTIVAL isi va deschide portile maine la ora 14:00. Ce au pregatit organizatorii anul acesta si ce asteptari asteptari ave Rating: 0
scroll to top