Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » A zburat cu Mercedesul intr-o casa ! Accident Fundatura Cluj

A zburat cu Mercedesul intr-o casa ! Accident Fundatura Cluj

accident clujUn accident de circulatie a avut loc astazi, in jurul orei 12, pe DN1C in localitatea Fundatura. Un barbat de 46 de ani din Caseiu, aflat la volanul unui autoturism Mercedes, se indrepta spre Cluj-Napoca.

In localitatea Fundatura, intr-o curba soferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si s-a izbit de un parapet, a distrus un podet si a „zburat” printr-un gard in acoperisul unei case.

Din fericire, barbatul a avut noroc si a scapat, ca prin minune, cu viata. Pagubele sunt insemnate, deoarece masina este distrusa aproape in intregime. La fel este si gardul casei si o parte din acoperisul si zidul casei respective.

Politistii se afla in continuare la fata locului. Cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de circulatie, deoarece carosabilul este umed.

Sursa: Dejeanul.ro

A zburat cu Mercedesul intr-o casa ! Accident Fundatura Cluj Reviewed by on . Un accident de circulatie a avut loc astazi, in jurul orei 12, pe DN1C in localitatea Fundatura. Un barbat de 46 de ani din Caseiu, aflat la volanul unui autotu Un accident de circulatie a avut loc astazi, in jurul orei 12, pe DN1C in localitatea Fundatura. Un barbat de 46 de ani din Caseiu, aflat la volanul unui autotu Rating:
scroll to top