Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Accident amuzant pe Strada Paris din Cluj! Manevra esuata a unui taximetrist!

Accident amuzant pe Strada Paris din Cluj! Manevra esuata a unui taximetrist!

Nu este vorba de un accident spectaculos, cum probabil v-ati obisnuit pe majoritatea site-urilor, ci este vorba de un usor accident rutier, relativ amuzant, care s-a petrecut recent pe Strada Paris din Cluj. 

Prin traficul greu si prin rutina zilnica de pe strazile Clujului, se mai intampla uneori sa fim martorii unor incidente, care mai de care mai ciudate sau mai “amuzante”.

Un astfel de incident banal s-a petrecut recent intre doi soferi pe strada Paris.

Soferul unui taxi care tocmai iesise de pe strada 13 Septembrie pe strada Paris, se opreste in mijlocul strazii, intentionand sa efectueze manevra de mers inapoi, moment in care este lovit usor din spate de o masina marca Seat.

Daca ati fost martorul unui eveniment placut sau mai putin placut de prin orasul Cluj-Napoca si ati surprins imagini, pe care doriti sa le impartasiti si cu restul clujenilor, ne puteti trimte un e-mail cu detaliile la adresa: [email protected] Va multumim!

12674457_946709568698609_1084537770_n (1)

Accident amuzant pe Strada Paris din Cluj! Manevra esuata a unui taximetrist! Reviewed by on . Nu este vorba de un accident spectaculos, cum probabil v-ati obisnuit pe majoritatea site-urilor, ci este vorba de un usor accident rutier, relativ amuzant, car Nu este vorba de un accident spectaculos, cum probabil v-ati obisnuit pe majoritatea site-urilor, ci este vorba de un usor accident rutier, relativ amuzant, car Rating:
scroll to top