Accident cu două victime la ieșire din Cluj spre Florești. Șoferul care a provocat accidentul consumase alcool

Trei autoturisme au fost avariate și două persoane rănite în urma unei coliziuni care a avut loc sâmbătă dimineață la ieșire din Cluj-Napoca spre Florești. Șoferul care a provocat accidentul se afla sub influența alcoolului conform Someseanul

„În jurul orei 9:20, un conducător auto care circula pe Calea Florești, dinspre Gilău înspre Cluj-Napoca, într-o curbă a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul. În urma impactului, bucăți din plastic din autovehiculul acroșat au avariat un alt autoturism care circula în spatele acestuia înspre Florești.

Conducătorul auto care a pătruns pe contrasens se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la unitatea de Primiri Urgențe pentru recoltarea de probe biologice.

De asemenea, la UPU au mai fost transportate două persoane, conducătorul autovehiculului care circula înspre Florești și un pasager din același autovehicul, pentru investigații medicale respectiv pentru acordare de îngrijiri medicale”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.