Sunday , 16 December 2018

Home » Internaţional » Accident grav în Italia: 10 români care voiau să petreacă Paştele în ţară au ajuns la spital.

Accident grav în Italia: 10 români care voiau să petreacă Paştele în ţară au ajuns la spital.

accident

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, Consulatul General al României la Trieste s-a autosesizat cu privire la accidentul rutier produs în după-amiaza zilei de 18 aprilie pe teritoriul Italiei, în care au fost implicaţi 15 cetăţeni români şi a solicitat informaţii suplimentare autorităţilor locale.

„Niciunul dintre răniţi nu se află în stare gravă”, precizează MAE.

Ministerul menţionează că oficiul consular este în legătură permanentă cu autorităţile locale şi este pregătit să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor.

Zece dintre pasageri, între care se aflau şi doi copii, cu vârste cuprinse între trei şi patru ani, au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs după ce una dintre roţile vehiculului a explodat, iar microbuzul s-a răsturnat pe şosea.

Poliţia italiană a demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili circumstanţele exacte ale accidentului. sursa stire: adevarul.ro

Accident grav în Italia: 10 români care voiau să petreacă Paştele în ţară au ajuns la spital. Reviewed by on . Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, Consulatul General al României la Trieste s-a autosesizat cu privire la accidentul rutier produs în după-amiaza zilei Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, Consulatul General al României la Trieste s-a autosesizat cu privire la accidentul rutier produs în după-amiaza zilei Rating:
scroll to top