Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Accident grav! Un microbuz cu copii s-a ciocnit violent cu un autobuz CTP!

Accident grav! Un microbuz cu copii s-a ciocnit violent cu un autobuz CTP!

Un accident rutier a avut loc, in această dimineața, în localitatea clujeană Suceagu, comuna Baciu. Un microbuz în care se aflau cinci elevi ce erau duși spre școală s-a ciocnit violent cu un autobuz CTP unde se aflau 50 de persoane. În urma coliziunii patru persoane au ajuns la spital, însă nu sunt în stare foarte gravă.

accident-grav-la-ciurbesti-o-invatatoare-din-satul-proselnici-a-murit-dupa-ce-un-microbuz-scolar-a-fost-lovit-din-plin-de-un-autoturism-toyotaÎn jurul orei 8:00 pe raza localităţii Suceagu s-a produs o coliziune între un microbuz şi un autobuz. Conform informaţiilor de la faţa locului conducătorul microbuzului nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, iar într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra volanului şi a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autobuz.

Patru persoane au fost transportate la unităţi medicale de urgenţă, respectiv şoferul microbuzului şi trei minori din microbuz.

Conducătorii auto au fost testaţi rezultând că niciunul dintre aceştia nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru aflarea cauzelor care au dus la producerea accidentului, scrie monitorulcj.ro

 

Foto: Arhivă

Accident grav! Un microbuz cu copii s-a ciocnit violent cu un autobuz CTP! Reviewed by on . Un accident rutier a avut loc, in această dimineața, în localitatea clujeană Suceagu, comuna Baciu. Un microbuz în care se aflau cinci elevi ce erau duși spre ș Un accident rutier a avut loc, in această dimineața, în localitatea clujeană Suceagu, comuna Baciu. Un microbuz în care se aflau cinci elevi ce erau duși spre ș Rating:
scroll to top