Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Accident in Floresti ! O masina FAN Courier a intrat in plin intr-un grup de oameni aflati pe trotuar !

Accident in Floresti ! O masina FAN Courier a intrat in plin intr-un grup de oameni aflati pe trotuar !

accident cluj florestiUn grav accident de circulație a avut în aceasta dupa-amiazăape strada Avram Iancu din Florești. O masina FAN Curier a intrat intr-un grup de oameni care erau pe trotuar, iar apoi s-a oprit in gardul unei case.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14:00. Autoutilitara, care circula spre Gilau, a iesit de pe carosabil după ce șoferul a pierdut controlul volanului, masina intrand intr-un grup de muncitori ai firmei Quatro Ecco Salub aflati pe trotuar.

“In urma accidentului, 3 persoane au fost acrosate si o persoana a fost transportala la spital in stare constienta si fara rani grave. Celelalte 2 persoane nu au necesitat transportul la Unitatea Primiri Urgente CLUJ“, a declarat pentru Floresti24.ro lt. Andrei Biris, purtatorul de cuvant ISU Cluj.

Accident in Floresti ! O masina FAN Courier a intrat in plin intr-un grup de oameni aflati pe trotuar ! Reviewed by on . Un grav accident de circulație a avut în aceasta dupa-amiazăape strada Avram Iancu din Florești. O masina FAN Curier a intrat intr-un grup de oameni care erau p Un grav accident de circulație a avut în aceasta dupa-amiazăape strada Avram Iancu din Florești. O masina FAN Curier a intrat intr-un grup de oameni care erau p Rating:
scroll to top