Sunday , 18 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Accident in Floresti, un sofer a lovit o femeie si a fugit de la locul faptei

Accident in Floresti, un sofer a lovit o femeie si a fugit de la locul faptei

accident florestiUn accident grav s-a produs pe raza comunei Florești, lângă unitatea militară, duminică seara, în jurul orei 23.00.

Un șofer care conducea un autoturism cu numere de Mureș a lovit o femeie și a fugit de la locul faptei, reclamă martorii.

”Fratele meu a fost martor la accident în Florești. O mașină de Mureș a lovit o femeie și a fugit de la local faptei. Fratele meu a chemat poliția și ambulanța”, ne-a relatat Răzvan Fărăian.

Intervenția energică a clujenilor a făcut ca Poliția să intervină rapid.

Din primele informații rezultă că șoferul care conducea autoturismul cu numere de Mureș a fost prins de polițiști. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și acum este audiat de polițiști. Sursa Stire: Stiridecluj.ro

Accident in Floresti, un sofer a lovit o femeie si a fugit de la locul faptei Reviewed by on . Un accident grav s-a produs pe raza comunei Florești, lângă unitatea militară, duminică seara, în jurul orei 23.00. Un șofer care conducea un autoturism cu nume Un accident grav s-a produs pe raza comunei Florești, lângă unitatea militară, duminică seara, în jurul orei 23.00. Un șofer care conducea un autoturism cu nume Rating:
scroll to top