Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Accident ingrozitor in Fundatura! Taximetrist ranit grav dupa ce masina lui s-a oprit pe gardul unei case

Accident ingrozitor in Fundatura! Taximetrist ranit grav dupa ce masina lui s-a oprit pe gardul unei case

Un accident de circulatie a avut loc, in aceasta dimineata in jurul orei 5, pe DN1C in localitatea Fundatura. Un tanar in varsta de 26 de ani din Gherla a fost grav ranit dupa ce masina sa a ajuns pe gardul unei case. Locuitorii din zona au fost treziti din somn de o bubuitura puternica. Acestia au iesit afara din case si au sunat de urgenta la 112.

La fata locului s-au deplasat de urgenta si pompierii din Dej care au fost solicitati sa intervina pentru descarcerare, din cauza ca soferul ramasese blocat intre fiarele masinii. Acestia au decapotat masina si au reusit, in cele din urma, sa il scoata pe tanarul taximetrist din masina. Acesta a fost preluat in ambulanta si transportat in coma la UPU Cluj.

Potrivit martorilor, soferul circula pe directia Cluj-Napoca – Gherla, iar la un moment dat a parasit partea carosabila, s-a deplasat prin sant pe o distanta de 100 de metri, dupa care s-a izbit de un cap de podet. In urma impactului masina a fost aruncata pe gardul unei case. Autoturismul a fost distrus aproape in totalitate.

Potrivit Deajeanul.ro  Poitistii din Gherla efectueaza cercetari pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Accident ingrozitor in Fundatura! Taximetrist ranit grav dupa ce masina lui s-a oprit pe gardul unei case Reviewed by on . Un accident de circulatie a avut loc, in aceasta dimineata in jurul orei 5, pe DN1C in localitatea Fundatura. Un tanar in varsta de 26 de ani din Gherla a fost Un accident de circulatie a avut loc, in aceasta dimineata in jurul orei 5, pe DN1C in localitatea Fundatura. Un tanar in varsta de 26 de ani din Gherla a fost Rating:
scroll to top