Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Accident pe DN1J! Un tir a derapat si s-a rasturnat in afara carosabilului!

Accident pe DN1J! Un tir a derapat si s-a rasturnat in afara carosabilului!

In dimineata zilei de joi, 21 ianuarie, un TIR condus de un cetatean turc s-a rasturnat pe marginea Drumului National 1J, din apropiere de Municipiul Cluj-Napoca 

791641Tirul circula din Capusu mare spre Garbau, cand se pare torile acestuia nu i-au mai raspuns la comenzi, iesind mai apoi in afara carosabilului. Masina de tonaj mare era condusa de un cetatean turc care transporta textile.

Din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, carosabilul fiind umed si acoperit cu zapada, acesta a derapat si s-a rasturnat pe marginea drumului.

Poliția Cluj a precizat ca soferul, un cetatean turc in varsta de 57 de ani a fost ranit si astfel dus de urgenta la UPU Cluj.

FOTO: Arhiva

Accident pe DN1J! Un tir a derapat si s-a rasturnat in afara carosabilului! Reviewed by on . In dimineata zilei de joi, 21 ianuarie, un TIR condus de un cetatean turc s-a rasturnat pe marginea Drumului National 1J, din apropiere de Municipiul Cluj-Napoc In dimineata zilei de joi, 21 ianuarie, un TIR condus de un cetatean turc s-a rasturnat pe marginea Drumului National 1J, din apropiere de Municipiul Cluj-Napoc Rating:
scroll to top