Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Accident rutier: Impact frontal între o mașina și un TIR! O pasageră a rămas încarcerată între fiarele mașinii!

Accident rutier: Impact frontal între o mașina și un TIR! O pasageră a rămas încarcerată între fiarele mașinii!

Un accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 15:00, pe DN1C, pe raza localității Bunești, soldat cu o persoană rănită.

Potrivit polițiștilor, șoferul unui Ford înmatriculat în județul Maramureș, care circula dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, a vrut să vireze spre Gherla, fără să se asigure corespunzător; prin urmare, mașina a fost izbită în plin de un autotren care circula regulamentar dinspre Cluj-Napoca.

Victima  impactului a fost o femeie de 62 de ani, pasageră în autoturism, a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a o scoate dintre fiarele contorsionate. Aceasta a fost transportată ulterior la Spitalul din Gherla pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

În urma cercetărilor, oamenii legii vor stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut accidentul rutier.

 

Accident-DN1C-Bunesti-centura-1

Accident-DN1C-Bunesti-centura-3

sursa: Dej24.ro

Accident rutier: Impact frontal între o mașina și un TIR! O pasageră a rămas încarcerată între fiarele mașinii! Reviewed by on . Un accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 15:00, pe DN1C, pe raza localității Bunești, soldat cu o persoană rănită. Potrivit polițiștilor, șofe Un accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 15:00, pe DN1C, pe raza localității Bunești, soldat cu o persoană rănită. Potrivit polițiștilor, șofe Rating:
scroll to top