Wednesday , 16 January 2019

Home » Altele » Accident rutier produs de un șofer tânăr în vârstă de 21 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice!

Accident rutier produs de un șofer tânăr în vârstă de 21 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice!

Un șofer în vârstă de 21 de ani, care se îndrepta spre Dej, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă deosebit de periculoasă, astfel că mașina a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un indicator rutier, cu un podeț din beton și cu poarta unei case din zonă, scrie citynews.

accident-cicarlau-3În urma impactului violent, o tânără de 14 ani, pasageră în autoturism, a fost grav r
ănită, în timp ce șoferul și alți doi pasageri, respectiv o minoră de 16 ani și un bărbat de 21 de ani, au suferit leziuni ușoare. Toate cele patru victime sunt din județul Maramureș.

Oamenii legii spun că valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 12.000 de lei; de asemenea, aceștia au stabilit că șoferul se afla sub influența alcoolului.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, precum și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

foto: arhiva

Accident rutier produs de un șofer tânăr în vârstă de 21 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice! Reviewed by on . Un șofer în vârstă de 21 de ani, care se îndrepta spre Dej, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă deosebit de periculoasă, astfel că mașina a pătrun Un șofer în vârstă de 21 de ani, care se îndrepta spre Dej, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă deosebit de periculoasă, astfel că mașina a pătrun Rating:
scroll to top