Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Acesta nu e un motiv bun pentru a protesta? Rutina, inca un accident pe varianta Manastur – Zorilor

Acesta nu e un motiv bun pentru a protesta? Rutina, inca un accident pe varianta Manastur – Zorilor

February 21, 2017 2:34 pm by: A+ / A-

Cel mai periculos drum din Cluj-Napoca, Varianta Zorilor-Mănăștur, face din nou victime. Două autoturisme s-au lovit frontal, în zona curbei de la Lidl scrie Stiridecluj.ro

Din primele informații rezultă că un autoturism a intrat pe contrasens și s-a lovit de o mașină care urca, spre cartierul Zorilor.

Locuitorii de pe această stradă cer de luni de zile luarea unor măsuri concrete pentru a stopa producerea accidentelor, care au deja o frecvență zilnică, iar în unele zile se produc chiar 2 accidente.

”În jurul orei 7.00, un conducator auto, care cobora pe strada Frunzișului, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism care circula regulamentar.

În urma accidentului, o femeie, conducătoarea autoturismului care circula regulamentar, a fost rănită și transportată la UPU Cluj”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Mai multi clujeni au comentat acest incident privit din mai multe perspective, unul dintre utilizatori a indemnat protestatarii sa iasa in strada pe aceasta tema, intrebandu-i daca acesta nu este un motiv destul de bun pentru a protesta?

Acesta nu e un motiv bun pentru a protesta? Rutina, inca un accident pe varianta Manastur – Zorilor Reviewed by on . Cel mai periculos drum din Cluj-Napoca, Varianta Zorilor-Mănăștur, face din nou victime. Două autoturisme s-au lovit frontal, în zona curbei de la Lidl scrie St Cel mai periculos drum din Cluj-Napoca, Varianta Zorilor-Mănăștur, face din nou victime. Două autoturisme s-au lovit frontal, în zona curbei de la Lidl scrie St Rating: 0
scroll to top