Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Adrian Despot a facut spectacol pe strazile Clujului !

Adrian Despot a facut spectacol pe strazile Clujului !

Jazz-ul a răsunat pe străzile Clujului. Cum arta s-a mutat în aer liber, mii de clujeni au ascultat muzică în centrul dar şi în alte zone ale oraşului. Manifestările au avut loc în cadrul evenimentului Jazz in The Street. Şi Adrian Despot a cântat pe străzile municipiului scrie PaginadeLifeStyle.

Zeci de reprezentații artistice au avut loc astăzi la Cluj-Napoca, în cadrul Jazz in the Street. Pe străzile din centrul oraşului, dar şi în cartiere au putut fi văzute momente muzicale, dans, teatru şi expoziții de fotografie.

Şi Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie şi-a făcut apariţia la eveniment. Acesta, alături de Cezar Popescu a oferit un adevărat spectacol live în centrul Clujului.

„Scurta, intensa si neamplificata escala la Cluj @ Jazz in the Street. Eu,Cezar Popescu, doua chitari, un ukulele si un bodhran.” a scris artistul pe Facebook.

jazz cluj 2

Evenimentul şi-a propus să promoveze arta și artiștii debutanți, dar și să promoveze anumite spații mai puțin folosite pentru evenimente.

Jazz in the Street este un proiect cultural cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca. Proiectul susţine candidatura oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Foto: PaginadeLifeStyle

Adrian Despot a facut spectacol pe strazile Clujului ! Reviewed by on . Jazz-ul a răsunat pe străzile Clujului. Cum arta s-a mutat în aer liber, mii de clujeni au ascultat muzică în centrul dar şi în alte zone ale oraşului. Manifest Jazz-ul a răsunat pe străzile Clujului. Cum arta s-a mutat în aer liber, mii de clujeni au ascultat muzică în centrul dar şi în alte zone ale oraşului. Manifest Rating:
scroll to top