Adrian Gurzău a fost demis din funcţie după rezultatul jalnic obținut la alegerile locale din Cluj – Napoca

Printre capii organizațiilor județene ale PMP care au fost destituiți ieri seară din funcție se numără și deputatul, Adrian Gurzău, care a fost considerat răspunzător de rezultatele jalnice pe care organizația pe care a condus-o le-a obținut la locale.

1513794_894964840555590_1150725850870623360_n

Decizia, de la București, vine după dezastrul PMP la alegerile locale, când Gurzău a obținut puțin peste 1% din voturi, iar PMP a ratat atât reprezentarea în Consiliul Local cât și Consiliul Județean, neobținând pragul electoral.

Una dintre greșelile majore pe care Gurzău le-a comis a fost înlăturarea lui Rareș Rusu de pe listele pentru Consiliul Județean, deși Rusu este consilier județean în funcție.

Defapt, conform gazetadecluj.ro, Rareș Stelian Rusu este unul dintre favoriții să preia conducerea PMP Cluj, după înlăturarea lui Gurzău.

Înainte de campania electorală, Adrian Gurzău și Marian Morar, fostul președinte PMP de la Câmpia Turzii, au avut mai multe disensiuni, soldate cu demisia lui Morar din funcțiile de conducere ale PMP Câmpia Turzii, precum și trecerea altor membri PMP Câmpia Turzii la Partidul Național Democrat.

Pentru cele 1,2 procente obținute, Gurzău va reveni la statutul de simplu membru al PMP, statut similar cu al colegului său pe care distinsul deputat l-a dat afară de la sediul de pe Eroilor în seara cu alegerile locale.

sursa foto: facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.