Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Wizz Air introduce o nouă cursă spre una dintre cele mai râvnite plaje ale lumii, începând de la 129 de lei

Wizz Air introduce o nouă cursă spre una dintre cele mai râvnite plaje ale lumii, începând de la 129 de lei

June 13, 2016 8:26 am by: A+ / A-

De pe aeroportul din Cluj-Napoca se va putea zbura, din 2 august, spre Malaga, în sudul Spaniei, locul de naştere al celebrului pictor Pablo Picasso şi locul unde se află una dintre cele mai căutate plaje din lume, potrivit site-urilor turistice. Operatorul aerian care a introdus această cursă este Wizz Air.

malaga

Wizz Air, cel mai mai transportator aerian din România după numărul de locuri, a anunţat vineri, 10 iunie, că lansează o nouă rută din Cluj-Napoca. Este vorba de un zbor spre Malaga, din 2 august, de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta.

Tarifele la bilete sunt de la 129 de lei, iar biletele sunt deja disponibile pe site-ul companiei aeriene. Cu acest nou zbor, compania oferă din Cluj-Napoca 29 de rute spre 13 ţări. Dintre acestea, 7 destinaţii au fost adăugate la începutul acestui an spre München Memmingen, Doncaster Sheffield, Berlin Schoenefeld, Billund, Alicante, Malaga, precum şi ruta internă spre Bucureşti.

„Noua rută spre Malaga nu numai că va consolida poziţia de lider a Wizz în România, dar extinde, de asemenea, ceea ce este deja cea mai bună alegere a destinaţiilor de vacanţă populare pentru pasagerii noştri din Transilvania“, spune Tamara Vallois, Head Communications Wizz Air pentru Adevarul.

Wizz Air introduce o nouă cursă spre una dintre cele mai râvnite plaje ale lumii, începând de la 129 de lei Reviewed by on . De pe aeroportul din Cluj-Napoca se va putea zbura, din 2 august, spre Malaga, în sudul Spaniei, locul de naştere al celebrului pictor Pablo Picasso şi locul un De pe aeroportul din Cluj-Napoca se va putea zbura, din 2 august, spre Malaga, în sudul Spaniei, locul de naştere al celebrului pictor Pablo Picasso şi locul un Rating: 0
scroll to top