Ai carte, ai parte… de transport public gratuit !

Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta o noua editie a campaniei „Ai carte, ai parte… de transport public gratuit!”, realizata in parteneriat cu CTP – Compania de Transport Public Cluj-Napoca. Astfel, sambata si duminica, 7-8 octombrie 2017, toti cei care citesc o carte in mijloacele de transport in comun din municipiul Cluj-Napoca beneficiaza de calatorie gratuita.

Odata cu inceputul anului universitar, la Cluj-Napoca se desfasoara o serie de evenimente sprijinite de municipalitate, care subliniaza importanta lecturii, a educatiei in general, dar si importanta studentilor pentru dezvoltarea orasului:

– Festivalul International de Carte Transilvania – eveniment de anvergura internationala, care se afla la a 5-a editie, are loc in perioada 3-8 octombrie in Piata Unirii;

– InClujiune – eveniment organizat de Centrul Cultural Clujean in perioada 5-8 octombrie si dedicat studentilor de anul I, are loc pe str. Mihail Kogalniceanu, in curtea interioara a Universitatii Babes-Bolyai si in campusul Hasdeu;

– Festivalul National de Literatura – are loc in perioada 8-10 octombrie si reuneşte in fiecare toamna in inima Transilvaniei reprezentanţi ai celor 20 de filiale ale Uniunii Scriitorilor, transformand Clujul, pentru trei zile, in „capitala scrisului romanesc”.

 

In acest context, Primaria muncipiului Cluj-Napoca alaturi de CTP realizeaza o actiune complementara celor trei evenimente, urmarind prin campania “Ai carte, ai parte… de transport public gratuit!” sa incurajeze lectura si totodata, sa vina in intampinarea noilor cetateni ai Clujului, studentii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.