AJOFM Cluj a organizat un seminar de diseminare rezultate – prezentare itinerantă în cadrul proiectului “Functionarul electronic 2.0“

electronics-repairAgenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj a organizat vineri, 4 septembrie, un seminar de diseminare rezultate – prezentare itinerantă în cadrul proiectului “Functionarul electronic 2.0“.
La acest seminar au participat și reprezentanți ai agențiilor județene partenere AJOFM ARAD și AJOFM PRAHOVA, respectiv experți implicați în derularea activităților din cadrul proiectului.

În cadrul seminarului s-au discutat aspecte tehnice privind modul de implementare al activităților prevăzute în cadrul proiectului și s-au stabilit termenele de implementare conform graficului de implementare.  De asemenea s-au discutat și aspecte inovative care vor fi implementate în cadrul acestor aparate de tip self-service, aspecte care să conducă la îmbunătățirea calității serviciilor oferite de către agențiile de ocupare și implicit la un grad mai mare de ocupare a forței de muncă.

„Functionarul electronic 2.0“

Proiectul „Functionarul electronic 2.0“  își propune extinderea și dezvoltarea în aria de implementare a serviciului de tip self-service denumit „Functionarul electronic 2.0“ serviciu destinat îmbunătățirii,modernizării și diversificarii tipurilor de servicii oferite de către SPO tuturor categoriilor de clienți persone fizice și persoane juridice. Proiectul îmbunătățește astfel un sistem de oferire de servicii clienților SPO format din 2 componente active platforma web adaptata mediului online și Platforma Funcționarul electronic varianta Infochioșc/infotouct precum și o nouă facilitate gazduită de aceeași platformă destinată gestionării cursurilor de formare profesională. Platforma sporește astfel accesibilitatea la serviciile SPO, care devin eficiente și rapide putând fi accesate în permanență și răspunzând nevoilor tuturor categoriilor de beneficiari în conformitate cu obiectivele finanțării Axei 4, DMI 4.1. Implementarea proiectului este o multiplicare a unui exemplu de bună practică care este un proiect derulat de AJOFM Cluj Funcționarul Electronic, proiect care în ultimii 5 ani de implementare și-a dovedit eficiența și eficacitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.