Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Ambasadorul Marii Britanii: “Clujul e un pol de interes foarte puternic pentru Marea Britanie”

Ambasadorul Marii Britanii: “Clujul e un pol de interes foarte puternic pentru Marea Britanie”

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a declarat joi, cu ocazia inaugurării la Cluj-Napoca a unei filiale a Camerei de Comerț Britanică-Română, că România și Clujul prezintă un interes foarte mare pentru țara sa.

Untitled

Paul Brummell

“Cred că este un moment foarte pozitiv pentru dezvoltarea relațiilor româno-britanice, este prima filială a Camerei de Comerț Româno-Britanice în afara Bucureștiului și cred că decizia de a deschide filiala aici, la Cluj, este una excelentă. Un motiv a fost că deja avem un British Business Group Transilvania (…) În al doilea rând, Clujul e deja un pol de interes foarte puternic pentru Marea Britanie, avem o prezență forte aici (…) Deci, este o prezență mare și avem o prezență nu numai în sectorul comercial”, a spus Paul Brummell.

El a adăugat că Marea Britanie are interese și în domeniul educației.

“Avem un interes mare și în sectorul de educație. O să vizitez mâine Royal School, care este a doua școală cu curriculum britanic aici la Cluj. Dezvoltăm legături și în sectorul universitar”, a completat ambasadorul Marii Britanii, menționează agerpres.

Camera de Comerț Britanică-Română a inaugurat, joi, la Cluj, a doua filială a sa din România, după cea din București.

Printre alții, la eveniment au participat ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Ambasadorul Marii Britanii: “Clujul e un pol de interes foarte puternic pentru Marea Britanie” Reviewed by on . Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a declarat joi, cu ocazia inaugurării la Cluj-Napoca a unei filiale a Camerei de Comerț Britanică-Română Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a declarat joi, cu ocazia inaugurării la Cluj-Napoca a unei filiale a Camerei de Comerț Britanică-Română Rating:
scroll to top