Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Ambasadorul SUA, in vizita la Cluj. Acesta va vorbi despre amenințările asupra Europei

Ambasadorul SUA, in vizita la Cluj. Acesta va vorbi despre amenințările asupra Europei

Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România, va realiza o vizită la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca pe durata a două zile. Aici, Hans Klemm va susține o prelegere și va participa la o dezbatere pe tema amenințărilor de securitate.

klemmPrimul eveniment va avea loc joi, 25 februarie 2016, la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, unde Hans Klemm va susține prelegerea pe tema „Reflections on Presidents’ Day″. Întâlnirea se va desfășura cu începere de la ora 11.15, în sala 101 a FSPAC (str. Traian Moșoiu, nr.71, et.1).

Cel de-al doilea eveniment va fi organizat vineri, 26 februarie 2016, de la ora 10.00, în AULA Facultăţii de Studii Europene (str. Em. de Martonne, nr. 1). În cadrul acestei întâlniri va avea loc dezbaterea organizată de Grupul de Reflecție CITADEL „Amenințări de securitate actuale în spațiul euro-atlantic”.

Aici, pe lângă Ambasadorul SUA, Hans Klemm, va participa şi fostul ministru de externe al României, Bogdan Aurescu, iar dezbaterea va fi moderată de conf. dr. habil. Valentin Naumescu, fondatorul şi coordonatorul Grupului de Reflecţie şi Analiză Internaţională CITADEL.

Temele abordate în cadrul dezbaterii vor reliefa principalele provocări, amenințări și riscuri la adresa securității în spațiul euro-atlantic, precum și răspunsurile Alianței Nord-Atlantice în ansamblu sau ale statelor membre, în noua configurație a sistemului relațiilor internaționale  informează voceatransilvaniei.

Ambasadorul SUA, in vizita la Cluj. Acesta va vorbi despre amenințările asupra Europei Reviewed by on . Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România, va realiza o vizită la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca pe durata a două zile. Aici, Hans Klemm va susține o p Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România, va realiza o vizită la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca pe durata a două zile. Aici, Hans Klemm va susține o p Rating:
scroll to top