Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Americanii de la Yardi angajează 150 de oameni la Cluj-Napoca

Americanii de la Yardi angajează 150 de oameni la Cluj-Napoca

Furnizorul de soluţii software pentru piaţa imobiliară Yardi, par­te a concernului american cu acelaşi nume, va recruta în acest an aproxi­mativ 150 de oameni pentru birourile deţinute în Cluj-Napoca.
12819637_1442220131_0În prezent, în cele două sedii Yardi din Cluj lucrează peste 500 de specialişti în domenii precum dezvoltare software, analiză de date, marketing, servicii clienţi, jurnalism, analiza sistemelor geografice şi consultanţă. În ultimii doi ani, compania a angajat peste 200 de oameni la Cluj-Napoca.

„Planurile noastre de dezvoltare sunt ambiţioase şi în acest an, fiindcă intenţionăm să creştem cu aproximativ 30% numărul de angajaţi. Recrutăm pe diverse profiluri şi niveluri de experienţă, de la manageri de departament la dezvoltatori software, specialişti cloud, analişti de date, specialişti în marketing şi agenţi servicii clienţi“, a declarat pentru ZF Transilvania Bianca Geomolean, directorul departamentului resurse umane al Yardi.

Activitatea biroului din Cluj este orientată către dezvoltarea şi marketarea produselor din portofoliul Yardi dedicate pieţei imobiliare. Compania furnizează soluţii software şi servicii pentru căutarea, investiţia şi managementul proprietăţilor. Cele peste 10 departamente operează pe produse ce deservesc diferite segmente ale sectorului imobiliar: soluţii ERP pentru managementul proprietăţilor comerciale şi rezidenţiale, unelte de marketing pentru agenţi imobiliari sau servicii pentru căutarea datelor despre proprietăţile din SUA.

Americanii de la Yardi angajează 150 de oameni la Cluj-Napoca Reviewed by on . Furnizorul de soluţii software pentru piaţa imobiliară Yardi, par­te a concernului american cu acelaşi nume, va recruta în acest an aproxi­mativ 150 de oameni p Furnizorul de soluţii software pentru piaţa imobiliară Yardi, par­te a concernului american cu acelaşi nume, va recruta în acest an aproxi­mativ 150 de oameni p Rating:
scroll to top