Sunday , 16 December 2018

Home » Internaţional » Americanii vor avea Alcool sub forma de pudra

Americanii vor avea Alcool sub forma de pudra

alcool pudraAmericanii îşi vor putea pregăti în curând o margherita sau o vodcă orange cu alcool pudră adăugând doar apă. Firma Lipsmark, care fabrică acest produs, a primit autorizaţie pentru comercializarea băuturilor alcoolice sub formă de pudră, a anunţat compania, transmite agenţia de presă Belga.

Firma a ţinut să precizeze că Palcohol va fi vândut doar celor care au vârsta legală pentru a cumpăra şi consuma băuturi alcoolice – 21 de ani în Statele Unite. ‘Consumatorii trebuie să se gândească la Palcohol ca la orice băutură alcoolică, dar sub formă de pudră ce va fi vândut oriunde se comercializează băuturi alcoolice’, a informat firma cu sediul în Arizona, adăugând că este absolut contraindicată inhalarea alcoolului pudră. Echivalentul unui pahar de băutură alcoolică ar fi 60 g de pudră inhalat.

Alcoolul pudră se vinde deja în Japonia de circa zece ani şi în unele ţări europene, iar o firmă americană comercializează de la sfârşitul anului trecut bere pudră.

Concentratul de hamei se amestecă cu apă gazoasă, rezultând o bere de calitate satisfăcătoare. În Belgia se comercializează de câţiva ani un ‘pachet de bere’, pentru producerea băuturii fiind necesar însă mai mult timp. Procedeul implică amestecarea ingredientelor din pachet (malţ, hamei, drojdie şi zahăr), lăsarea lor la fermentat zece zile, după care urmează a doua fermentare.

Sursa stire: Economica.net

Americanii vor avea Alcool sub forma de pudra Reviewed by on . Americanii îşi vor putea pregăti în curând o margherita sau o vodcă orange cu alcool pudră adăugând doar apă. Firma Lipsmark, care fabrică acest produs, a primi Americanii îşi vor putea pregăti în curând o margherita sau o vodcă orange cu alcool pudră adăugând doar apă. Firma Lipsmark, care fabrică acest produs, a primi Rating:
scroll to top