Wednesday , 12 December 2018

Home » Stiinta & IT » Aranka Ilea, premiată cu aur, la Salonul Inovaţiei şi Cercetării

Aranka Ilea, premiată cu aur, la Salonul Inovaţiei şi Cercetării

20150518_144504Pentru al doilea an consecutiv, un cercetător clujean a fost premiat cu aur, la Salonul Inovaţiei şi Cercetării, un eveniment destinat cercetării EUROINVENT- Salonul Inovaţiei şi Cercetării – la Iaşi.

Şeful de lucrări la disciplina de Reabilitare Orală, Sănătate Orală şi Management la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF, medicul Aranka Ilea, a obţinut pentru al doilea an consecutiv  o medalie de aur, aceasta participând cu lucrarea “Celulele stem mezenchimale derivate din ţesutul adipos crescute pe matrice de acid polilactic printat 3D în osteoregenerare”.

“Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru toţi cercetătorii pentru a-şi face cunoscute ideile şi lucrările. Sunt promovate cele mai bune invenţii şi ideile inovative.

Salonul nu se adresează doar domeniului medical ci tuturor domeniilor ştiinţifice. Este extrem de interesant aspectul cosmopolit al evenimentului, diversitatea domeniilor promovate. Se poate construi astfel şi o simbioză între idei, care poate fi benefică viitoarelor proiecte” a declarat cercetătorul clujean. 11286610_10206593406736407_1809547967_o

Peste 400 de invenții și proiecte, mai mult de 200 de inventatori și cercetători din Brazilia, Croatia, Egipt, India,  Indonezia, Iraq, Iran, Israel, Korea, Malaezia, Macedonia, Moldova, Polonia, Qatar, Romania, Spania, Slovenia, Taiwan, Turcia, Marea Britanie, Ucraina și Federația Rusă au fost prezenți la eveniment.

Euroinvent este primul și singurul eveniment din România organizat cu sprijinul IFIA – International Federation of Inventors Association – cum este și salonul de la Geneva.

Aranka Ilea, premiată cu aur, la Salonul Inovaţiei şi Cercetării Reviewed by on . Pentru al doilea an consecutiv, un cercetător clujean a fost premiat cu aur, la Salonul Inovaţiei şi Cercetării, un eveniment destinat cercetării EUROINVENT- Sa Pentru al doilea an consecutiv, un cercetător clujean a fost premiat cu aur, la Salonul Inovaţiei şi Cercetării, un eveniment destinat cercetării EUROINVENT- Sa Rating:
scroll to top