Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Asfaltarea unei strazi din Floresti a blocat traficul aproape in totalitate

Asfaltarea unei strazi din Floresti a blocat traficul aproape in totalitate

Strada Cetatii II a fost inchisa pentru doua saptamani pentru a fi reasfaltata si…BLOCAJ TOTAL!

Screen Shot 2016-03-31 at 09.01.47.png

Pe aproape toate grupurile de socializare florestenii isi exprima nemultumirea vis-a-vis de decizia luata de catre administratia locala si, pe langa cuvintele injurioase pe care i le aduc in special primarului, posteaza imagini cu BLOCAJUL RUTIER suprins cu precadere pe strazile din partea de sud a localitatii conform Floresti24

 

Se “vorbeste” chiar de organizarea unei adunari de protest si care ar urma sa aiba loc sambata dimineata.

Din pacate, unii conducatori auto au incalcat in cursul serii de ieri restrictia de circulatie impusa pe strada Cetatii II si au tranzitat santierul deteriorand lucrarile efectuate in timpul zilei sau in aceasta dimineata au incercat sa traverseze un camp de pe strazile Ioan Rus si Florilor si au ramas blocati. Unde era Politia Locala?

Foto: FACEBOOKblocaj-4

Asfaltarea unei strazi din Floresti a blocat traficul aproape in totalitate Reviewed by on . Strada Cetatii II a fost inchisa pentru doua saptamani pentru a fi reasfaltata si...BLOCAJ TOTAL! Pe aproape toate grupurile de socializare florestenii isi expr Strada Cetatii II a fost inchisa pentru doua saptamani pentru a fi reasfaltata si...BLOCAJ TOTAL! Pe aproape toate grupurile de socializare florestenii isi expr Rating:
scroll to top