Tuesday , 11 December 2018

Home » Politică » Astăzi s-a hotărât: Asigurările RCA, pot fi plătite şi pe o singură lună!

Astăzi s-a hotărât: Asigurările RCA, pot fi plătite şi pe o singură lună!

Transportatorii, reprezentanţii service-urilor auto şi asiguratorii au ajuns la un consens: poliţele RCA vor putea fi plătite şi pe o singură lună, şi nu pe minimum şase luni, așa cum se înâmplă în prezent. 

Ce-este-o-asigurare-pentru-soferii-tineriTransportatorii, reprezentanţii service-urilor auto şi asiguratorii s-au întâlnit, joi, la Autoritatea de Supraveghere Financiară pentru a găsi o soluţie ca tarifele RCA să nu mai crească abuziv.

Reamintim că Consiliul Concurenţei a propus, marți, ca plata taxelor şi impozitelor pentru autovehicule să fie condiţionată de plata RCA. Varianta a fost discutată la o dezbatere organizată în Comisia pentru transporturi şi infrastructură a Camerei Deputaţilor, la care au luat parte și reprezentanţi ai Autorităţii de Supraveghere Financiară, ai asigurătorilor, dar şi transportatori.

Astfel, după şedinţa de astăzi, s-a luat hotărârea ca poliţele RCA să poată fi plătite şi pe o singură lună, nu pe minimum şase luni, așa cum se înâmplă în prezent. Mai mult decât atât, s-a renunţat la propunerea potrivit căreia dacă nu îţi achiţi poliţa, nu mai poţi să plăteşti taxe şi impozite.

Acestea au fost principalele măsuri stabilite pentru a fi introduse în noua lege, însă negocierile continuă pe această temă, potrivit Realitatea TV.

Mai menţionam că în prezent, 75% dintre șoferi au polițe de asigurare.

 

 

Sursa: Realitatea

Astăzi s-a hotărât: Asigurările RCA, pot fi plătite şi pe o singură lună! Reviewed by on . Transportatorii, reprezentanţii service-urilor auto şi asiguratorii au ajuns la un consens: poliţele RCA vor putea fi plătite şi pe o singură lună, şi nu pe min Transportatorii, reprezentanţii service-urilor auto şi asiguratorii au ajuns la un consens: poliţele RCA vor putea fi plătite şi pe o singură lună, şi nu pe min Rating:
scroll to top