Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Atentie! O banda rutiera marcata gresit, in centrul Clujului, indruma soferii pe contrasens!

Atentie! O banda rutiera marcata gresit, in centrul Clujului, indruma soferii pe contrasens!

Se pare ca “Dorel” de la Cluj ne mai surprinde inca o data. De data aceasta este vorba de o banda rutiera care a fost marcata gresit, punandu-i in dificultate astfel pe soferii care trec prin acea zona. 

Nu este primul si nici ultimul marcaj rutier gresit din Cluj-Napoca, dar acesta este unul care poate provoca accidente rutiere destul de grave. Surprinzator este faptul ca banda rutiera marcata gresit, se afla tocmai in fata Primariei.

In video de mai jos putem observa cum banda din stanga, indica sensul de mers inainte, spre str. Motilor si nu la stanga spre Casa de Cultura a Studentilor, cum era marcata inainte de modernizarea strazii,motiv pentru care soferii care respecta marcajul actual au surprinderea de a se trezi pe sensul opus de mers.

dsdsad

Unii soferi clujeni care au mai fost prin acea zona centrala, s-au obisnuit cu respectiva greseala a marcajului, astfel ca acestia se incadreaza din timp pe benzile de mers unu si doi, evitand astfel un eventual accident rutier. Totusi este de mirare ca o astfel de greseala rutiera este neremediata si lasata zile, probabil saptamani, pana cand autoritatile se sesiseaza in corectarea ei.

Atentie! O banda rutiera marcata gresit, in centrul Clujului, indruma soferii pe contrasens! Reviewed by on . Se pare ca "Dorel" de la Cluj ne mai surprinde inca o data. De data aceasta este vorba de o banda rutiera care a fost marcata gresit, punandu-i in dificultate a Se pare ca "Dorel" de la Cluj ne mai surprinde inca o data. De data aceasta este vorba de o banda rutiera care a fost marcata gresit, punandu-i in dificultate a Rating:
scroll to top