Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Atenţie! Suporterii care nu au reusit să îşi achizitioneze bilete la meciul cu Spania, mai au o şansă!

Atenţie! Suporterii care nu au reusit să îşi achizitioneze bilete la meciul cu Spania, mai au o şansă!

Comenzile care au epuizat absolut toate tichetele trebuie confirmate în 24 de ore, conform regulilor de funcţionare a sistemului de ticketing prin care au fost vândute în mediul online. În caz că există bilete pentru care nu va exista confirmare acestea vor fi puse din nou în vânzare, pe bilete.frf.ro şi bilete.ro.

suporteri-romaniaBiletele au avut preţuri între 50-200 de lei pentru peluze şi tribune, respectiv între 500-600 de lei la zona VIP,   “Sistemul de ticketing prin intermediul căruia se efectuează vânzarea biletelor permite un interval de 24 de ore pentru confirmarea plăţii comenzii.

În cazul în care această confirmare nu este obţinută, locurile rezervate din respectiva comandă vor deveni din nou disponibile online, pe bilete.frf.ro şi bilete.ro. De asemnea sunt situaţii în care cumpăratorul îşi anulează comanda facută, motiv pentru care biletele achizitionate, apar disponibile din nou.

Dacă toate comenzile vor fi confirmate, estimăm o audienţă-record la meciul amical România – Spania, de 28.000 de spectatori, zece la sută dintre locurile arenei din Cluj-Napoca fiind blocate din raţiuni de securitate, conform legislaţiei în vigoare”, au anunţat oficialii FRF.

 

Atenţie! Suporterii care nu au reusit să îşi achizitioneze bilete la meciul cu Spania, mai au o şansă! Reviewed by on . Comenzile care au epuizat absolut toate tichetele trebuie confirmate în 24 de ore, conform regulilor de funcţionare a sistemului de ticketing prin care au fost Comenzile care au epuizat absolut toate tichetele trebuie confirmate în 24 de ore, conform regulilor de funcţionare a sistemului de ticketing prin care au fost Rating:
scroll to top