Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Au fost puse in functiune benzile dedicate pentru transportul in comun

Au fost puse in functiune benzile dedicate pentru transportul in comun

August 25, 2017 4:52 pm by: A+ / A-

Primaria Cluj-Napoca a implementat banda dedicata pentru transportul in comun pe axa Est-Vest, pe B-dul 21 Decembrie 1989 (intre statia Somesul si strada Memorandumului, la intersectia cu strada Emil Isac). Banda dedicata s-a realizat la bordura, in locul parcarilor care au fost desfiintate. Noua reglementare de circulatie a impus si interzicerea virajului la dreapta de pe B-dul 21 Decembrie 1989 pe strada Paris. Parcarile desfiintate au fost relocate in parcarea de pe strada Navodari, respectiv pe strada F. Joliot Curie (unde, odata cu instituirea sensului unic, au fost marcate si parcari pe ambele parti ale strazii). Precizam faptul ca au fost realizate 256 de locuri de parcare (pe strada Navodari si pe strada strada F. Joliot Curie), in locul celor 132 desfiintate.

Recomandam conducatorilor auto care doresc sa ajunga in zona Gara – P-ta Abator (dinspre cartierul Zorilor – Gheorgheni) sa foloseasca traseul P-ta Avram Iancu – str. Cuza Voda – str. I.P. Voitesti – Pod Traian, care ofera o descarcare mai rapida, fata de circulatia pe strada Constanta.

De asemenea, si in Piata Avram Iancu- latura estica s-a dedicat o banda transportului in comun, in prelungirea celei existente in Piata Stefan cel Mare pe sensul de mers dinspre Piata Cipariu spre B-dul 21 Decembrie 1989.

Aceste masuri au fost luate in urma comisiei de circulatie din 25 iulie 2017 si pe baza opiniilor exprimate la dezbaterea publica.

Primaria Cluj-Napoca face un apel conducatorilor auto sa dea dovada de intelegere si sa se conformeze noilor reglementari de circulatie.

Sursa: Primaria Cluj Napoca

Au fost puse in functiune benzile dedicate pentru transportul in comun Reviewed by on . Primaria Cluj-Napoca a implementat banda dedicata pentru transportul in comun pe axa Est-Vest, pe B-dul 21 Decembrie 1989 (intre statia Somesul si strada Memora Primaria Cluj-Napoca a implementat banda dedicata pentru transportul in comun pe axa Est-Vest, pe B-dul 21 Decembrie 1989 (intre statia Somesul si strada Memora Rating: 0
scroll to top