Aurelia Cristea îi recomandă Elenei Udrea o audiența la DNA pentru a spune de știe de corupții din PDL

OFSD274Președintele PSD Cluj-Napoca, fostul ministru Aurelia Cristea îi recomandă Elenei Udrea o audiența la DNA pentru a spune de știe de corupții din PDL.

„S-au împlinit două luni de când aștept ca „moralista” Elena Udrea, fost candidat la președinție, potențial garant al statului de drept, să meargă la DNA să îi denunțe pe foștii ei colegi de Guvern, pe toți cei despre care știe că au încălcat legea.

Pe 26 noiembrie 2014, într-un interviu la Adevărul Live, Elena Udrea declara că, în perioada când era în Guvernul Boc, a semnalat colegilor din Executiv și din partid (PDL) nereguli la Agenţia Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, dar că nu a fost ascultată. Acum asistăm la alte informaţii care “răsar” din dosarul Microsoft şi în care apar numele colegilor ei, Vasile Blaga, Roberta Anastase, Adriean Videanu, Radu Berceanu şi al fostului primar Emil Boc, numele fiind vehiculate ca beneficiari ai mitei pentru finanţarea PDL. 

Îi recomand să înceapă prin a cere audiență unui procuror, sunt convinsă că va fi interesat de ce are de zis, iar, în schimb, Elena Udrea ar putea primi clemență din partea justiției, poate chiar libertatea pe care atât de mult a invidiat-o la domnul Gabriel Sandu… Fac apel la doamna Udrea ca, măcar în ceasul al 12-lea, să se ducă la DNA, să spuna OFICIAL acele lucruri pe care le-a tot “scăpat”, trunchiat, în spatiul public! Să spună întreg adevărul, pentru a contribui la deparazitarea societăţii româneşti, a mediului economic si a clasei politice de reţele de tip mafiot create de guvernarea Băsescu-Boc!” scrie deputatul Aurelia Cristea pe blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.