Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Banda rutiera din centrul Clujului care indruma soferii pe contrasens a fost corectata de primarie !

Banda rutiera din centrul Clujului care indruma soferii pe contrasens a fost corectata de primarie !

Intr-un articol precedent al ClujMedia, relatam situatia de langa Primaria Cluj cu referire la banda rutiera care a fost modificata gresit dupa modernizarea strazii, fapt pentru care soferii ce respectau marcajul aveau surprinderea de a se trezi pe sensul opus de mers de pe strada Motilor.

Ca sa incepem cu inceputul, banda cu pricina, de care discutam in articol este situata langa Primaria Cluj, mai exact in fata magazinului DM din centru. Asa cum se vede si in imagininea de ma jos, inainte de modernizarea strazii, existau doua benzi de circulatie spre stanga. Dupa modernizarea strazii se pare ca marcajul rutier al uneia dintre benzi a fost modificat cu directia inainte, motiv pentru care o parte din soferi ajungeau mai nou pe sensul opus de mers de pe strada Motilor (vezi Video).

dsdsad

Ei bine, pentru cei care aveau dubii in privinta acestei benzi, se pare ca recent marcajul care cauza aceasta situatie, a fost modificat din nou, revenind astfel la vechiul marcaj spre stanga si eliminand astfel riscul ca soferii sa ajunga pe sensul opus de mers.

12735967_949183535117879_1720100888_n

 

Reamintim articolul precedent: Atentie! O Banda Rutiera Marcata Gresit, In Centrul Clujului, Indruma Soferii Pe Contrasens!

Banda rutiera din centrul Clujului care indruma soferii pe contrasens a fost corectata de primarie ! Reviewed by on . Intr-un articol precedent al ClujMedia, relatam situatia de langa Primaria Cluj cu referire la banda rutiera care a fost modificata gresit dupa modernizarea str Intr-un articol precedent al ClujMedia, relatam situatia de langa Primaria Cluj cu referire la banda rutiera care a fost modificata gresit dupa modernizarea str Rating:
scroll to top