Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » “Baştanii” Clujului “scutiţi” de amenzi! Poliţia locală, speriată de bolizii parcaţi ilegal!

“Baştanii” Clujului “scutiţi” de amenzi! Poliţia locală, speriată de bolizii parcaţi ilegal!

Un bolid de sute de cai putere parcat ilegal pe trotuarul din fata Agentiei Nationale de Administrare Fiscala din Cluj Napoca a fost “trecut cu vederea” de catre agentii de la Politia Locala veniti la fata locului, iar soferul a scapat in mod surprinzator nesanctionat; agentii probabil fiind “intimidati” de caii putere de sub capota masinii sau mai de graba de numarul de inmatriculare. 

Un clujean indignat de faptul ca bolidul era parcat ilegal pe trotuarul din fata Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a apelat telefonic la serviciul Politiei Locale din Cluj Napoca pentru a lua masuri. Politistii veniti la fata locului  se pare ca au “trecut cu vederea” masina parcata in zona pietonala, nesanctionand-ul pe sofer si mai apoi facandu-se nevazuti!

Cetateanul vazand  intreaga scena, a efectuat din nou un apel telefonic catre Politia Locala, care in mod surprinzator i-a comunicat acestuia ca agentii trimisi la fata locului au amendat soferul; fapt dezmintit de catre clujean.

Cetateanul scrie:

in fata intrarii de la finante , sunat la politia locala pentru a intervenii , apelul se integistreaza ….astept ….astept… astept , trece o duba cu 2 politisti de la locala ,culeg niste semne cu interzis , se uita la masina , pleaca , sun inapoi la dispecerat dupa 25 minute ,….” Pai domnule colegii mi-au confirmat ca au fost si au amendat conducătorul” eu fiind la fata locului si nimeni nici macar nu a binevoit sa se prezinte la solicitare

Totusi, este de mirare ca intr-un oras cultural, atat de mediatizat si de respectat de orasele din jur, mai pot fi intalnite astfel de practici si omiteri ale legii la nivelul institutiilor publice, atunci cand dau nas in nas cu oameni influenti din oras.

Intrebarea pe care ne-o punem in acest moment este daca pe trotuar era parcata intamplator o alta masina din Cluj, legea era aplicata in mod corespunzator, iar soferul era sanctionat sau trecut cu vederea ca cel din imagine?!

12631496_1105951289449757_6283495276154748801_n[1]

 

“Baştanii” Clujului “scutiţi” de amenzi! Poliţia locală, speriată de bolizii parcaţi ilegal! Reviewed by on . Un bolid de sute de cai putere parcat ilegal pe trotuarul din fata Agentiei Nationale de Administrare Fiscala din Cluj Napoca a fost "trecut cu vederea" de catr Un bolid de sute de cai putere parcat ilegal pe trotuarul din fata Agentiei Nationale de Administrare Fiscala din Cluj Napoca a fost "trecut cu vederea" de catr Rating:
scroll to top