Bebeluș mort găsit printre gunoaiele de la Pata Rât!

pata-ratPolițiștii au descoperit, miercuri, un nou-născut decedat în zona rampei de gunoi de la Pata Rât.

”La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 12:50, Poliţia a fost sesizată de către conducătorul unei autospeciale pentru ridicarea şi transportul gunoiului menajer cu privire la faptul că, în timp ce deversa resturile menajere în rampa de gunoi din zona Pata Rât, a fost anunţat de o persoană care colecta deşeuri că printre acestea se află şi un făt decedat”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

O echipă complexă de cercetare constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, însoţită de medic legist din cadrul I.M.L.Cluj, s-a deplasat la fața locului. Specialiștii au efectuat cercetări sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

În urma efectuării necropsiei nu s-au constatat urme de violenţă pe trupul noului născut, cauza şi felul morţii putând fi precizate după efectuarea examinărilor complementare necesare.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care a survenit decesul noului născut, sub coordonare procurorului criminalist.
sursa stire: stiridecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.