Saturday , 17 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » UPDATE: Biletele la meciul cu Spania, au fost epuizate in doar 60 de minute! Meciul cu Spania, unul de interes maxim pentru clujeni!

UPDATE: Biletele la meciul cu Spania, au fost epuizate in doar 60 de minute! Meciul cu Spania, unul de interes maxim pentru clujeni!

Preturile piperate ale tichetelor nu i-a impiedicat pe clujeni sa le achizitioneze. Biletele au fost epuizate in doar 60 de minute. Meciul cu Spania, unul de interes maxim pentru clujeni. 

La circa o ora  de la punerea in vanzare a biletelor, peluzele si tribunele stadionului din Cluj sunt sold-out!

Pe site-urile bilete.frf.ro si bilete.ro toate biletele au fost epuizate!

UPDATE: Comenzile care au epuizat absolut toate tichetele trebuie confirmate în 24 de ore, conform regulilor de funcţionare a sistemului de toicketing prin care au fost vândute în mediul online. În caz că există bilete pentru care nu va exista confirmare acestea vor fi puse din nou în vânzare, pe bilete.frf.ro şi bilete.ro.

Biletele au avut preţuri între 50-200 de lei pentru peluze şi tribune, respectiv între 500-600 de lei la zona VIP,   “Sistemul de ticketing prin intermediul căruia se efectuează vânzarea biletelor permite un interval de 24 de ore pentru confirmarea plăţii comenzii.

În cazul în care această confirmare nu este obţinută, locurile rezervate din respectiva comandă vor deveni din nou disponibile online, pe bilete.frf.ro şi bilete.ro. Dacă toate comenzile vor fi confirmate, estimăm o audienţă-record la meciul amical România – Spania, de 28.000 de spectatori, zece la sută dintre locurile arenei din Cluj-Napoca fiind blocate din raţiuni de securitate, conform legislaţiei în vigoare”, au anunţat oficialii FRF.

 

UPDATE: Biletele la meciul cu Spania, au fost epuizate in doar 60 de minute! Meciul cu Spania, unul de interes maxim pentru clujeni! Reviewed by on . Preturile piperate ale tichetelor nu i-a impiedicat pe clujeni sa le achizitioneze. Biletele au fost epuizate in doar 60 de minute. Meciul cu Spania, unul de in Preturile piperate ale tichetelor nu i-a impiedicat pe clujeni sa le achizitioneze. Biletele au fost epuizate in doar 60 de minute. Meciul cu Spania, unul de in Rating:
scroll to top