Sunday , 18 November 2018

Home » Evenimente » Boiler Club reînvie sub un nou nume: /FORM SPACE

Boiler Club reînvie sub un nou nume: /FORM SPACE

August 30, 2016 5:39 pm by: A+ / A-

FORM_final-01Oamenii care au creat două dintre cele mai importante branduri din Clujul ultimilor ani – Boiler Club și Electric Castle  – vin cu o nouă provocare pentru un public tot mai exigent, mereu în căutare de evenimente mindblowing, şi inventează o formulătotal nouă pentru viaţa de noapte a oraşului.

concept recomandat de DISPERSIE#Răspândim Idei

La patru ani de la prima ediție a Electric Castle, echipa artistică a festivalului vine cu o nouă premieră – /FORM SPACE, un spațiu de evenimente deschis către toate formeleentertainment – muzică, teatru și chiar stand-up comedy, o scenă care se transformă în fiecare noapte și un loc de întâlnire pentru prieteni.

Fostul director artistic al Electric Castle, Teo Negrea, spune că /FORM SPACE va fi mai mult decât a fost BOILER CLUB, care, timp de cinci ani, a fost singura evadare a unui public avid de muzică bună. Va fi un spațiu ce va promova creativitatea în toate formele ei.

“Boiler Club a fost o idee căreia ne-am dedicat în totalitate, un capitol însemnat din viaţa noastră – şi-mi permit să spun că şi a oraşului, un capitol care s-a încheiat însă. Toate energiile mele și ale echipei se îndreaptă acum către acest nou concept, despre care veți afla în curând mai multe.

Ca un teaser, vă spun că e vorba de un spațiu care se transformă în fiecare noapte, ceva ce nu s-a mai văzut în Cluj, explică Teo Negrea, creatorul Boiler şi co-fondatorul festivalului de la Bonţida.

La ce să se aştepte clujenii de la /FORM SPACE? La mai mult mult decât un club, mai mult decât  o scenă pentru trupe foarte bune şi muzică live. Va fi un spaţiu care stimulează neîncetat creativitatea, performanţa şi dragostea pentru muzică, atât în cazul artiştilor, cât şi al publicului.

“Vom aduce în concerte nume mari din ţară şi de-afară. Continuăm să promovăm trupele din underground, dar suntem prezenţi şi la suprafaţă. Nu vom ignora artiştii valoroşi, consacraţi, pentru că vrem să formăm un public care să se bucure de tot ceea ce înseamnă muzică şi evenimente cu adevărat bune.

/FORM SPACE va permite fiecărui artist să se exprime nu doar prin microfon sau scenă, ci auditiv şi vizual, prin rescrierea dialogului cu publicul odată cu fiecare performance. Viața de noapte din Cluj nu va mai fi la fel după lansarea /FORM SPACE”, a mai spus Negrea.

Formația de suflet a Electric Castle, Dub Pistols, cea care revine an de an la Bonțida încă de la prima ediție a festivalului, și-a anunțat deja primul concert în /FORM SPACE, în luna noiembrie.

“O să fie o noapte grozavă!”, promit cei de la Dub Pistols.

/FORM SPACE va fi deschis la parterul Cluj Arena, pe Aleea Stadionului, numărul 2, iar lansarea va avea loc la începutul lunii octombrie.

Mai multe detalii, în curând pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/formspace.ro/

Boiler Club reînvie sub un nou nume: /FORM SPACE Reviewed by on . Oamenii care au creat două dintre cele mai importante branduri din Clujul ultimilor ani – Boiler Club și Electric Castle  – vin cu o nouă provocare pentru un pu Oamenii care au creat două dintre cele mai importante branduri din Clujul ultimilor ani – Boiler Club și Electric Castle  – vin cu o nouă provocare pentru un pu Rating: 0
scroll to top