Sunday , 17 February 2019

Home » Din Oraș / Județ » Bucurestean: “Bai nene ce se intampla la Cluj de tot mergeti toti acolo ?”

Bucurestean: “Bai nene ce se intampla la Cluj de tot mergeti toti acolo ?”

Un bucurestean a strans aproape 2.000 de like-uri la o postare in care descrie orasul de pe Somes ca fiind unul ce miroase a primavara, a ploaie si dimineata, cu o atmosfera mult diferita de cea a Capitalei, unde claxoanele, injuraturile si manelele sunt ca acasa .

Foto: George Rosu

“Ma intreba un amic ” Bai nene ce se intampla la Cluj de tot mergeti toti acolo ? ” ..am zambit.. nu stiam ce sa – i spun ca sa inteleaga mai usor.. cred ca e orasul , o cetate pierduta in timp , ce miroase a primavara , ploaie si dimineata, unde strazile pietruite duc spre ieri si spre liniste dar , surprinzator, nu te simti pierdut niciodata.. sau cred ca este vorba despre oamenii din Cluj , frumosi , calzi si linistiti , avand mereu la ei un zambet si un buna ziua , cu accentul lor ciudat pentru noi Miticii , dar care nu stiu cum imi aduce aminte de felul in care bunicii citeau povestile din copilarie..sau poate ca nu auzi claxoane injuraturi si manele devenite hit..sau poate din cauza batranului albit de trecerea timpului ce acum 4 ani pe 1 decembrie m-a oprit pe strada si mi-a spus zambind cald La Multi Ani Romane….”  scrie Andrei Gusidi pe facebook. ( https://www.facebook.com/andrei.gusidi )

Bucurestean: “Bai nene ce se intampla la Cluj de tot mergeti toti acolo ?” Reviewed by on . Un bucurestean a strans aproape 2.000 de like-uri la o postare in care descrie orasul de pe Somes ca fiind unul ce miroase a primavara, a ploaie si dimineata, c Un bucurestean a strans aproape 2.000 de like-uri la o postare in care descrie orasul de pe Somes ca fiind unul ce miroase a primavara, a ploaie si dimineata, c Rating:
scroll to top