Cel mai cunoscut DJ al lumii, revine pe scena UNTOLD 2016!

Cel mai cunoscut DJ al lumii, care ne-a încantat și anul trecut pe scena UNTOLD, revine la Cluj! Astfel lângă TIESTO, HARDWELL și AFROJACK, în lista regilor genului electronic-dance-music se alătură și Armin Van Buuren.

Armin Van Buuren a fost atât de impresionat de publicul de la UNTOLD încât, la ediția din 2015 inca a stat pe scenă peste trei ore, trecând cu aproape două peste programul stabilit. Căldura cu care a fost primit de către fanii săi, l-a sensibilizat atât de tare pe artist încât la finalul show-ului a fost vizibil acaparat de emoții .

Acesta a promis la prima ediție UNTOLD, în fața a 70.000 de oameni, ca se va întoarce pe scena celui mai așteptat festival din România

untold-prima-zi-465x390Peste 40.000 de fani l-au votat și l-au dorit pe ARMIN van BUUREN din nou pe scena festivalului. A fost pe primul loc în topul preferințelor, iar dorința lor de a-l avea din nou pe regele Trance-ului în România, devine realitate.  De altfel, artistul olandez a fost desemnat de 5 ori cel mai bun DJ al lumii de câtre revista DJ MAGAZINE.

Armin Van Buuren promite că va aduce pe scena UNTOLD un show incredibil, care face parte din turneul mondial de promovare a noului său album EMBRACE,ce va debuta în luna mai la Amsterdam.

ALTE 5.000 DE ABONAMENTE DISPONIBILE ÎNCEPÂND DE ASTĂZI, 9 FEBRUARIE, ORA 12.00

La aproape 4 luni de la punerea în vânzare a abonamentelor, 30.000 au fost deja cumpărate de fanii UNTOLD.  Marți, 9 februarie, începând cu ora 12.00 vor fi puse în vânzare alte 5.000 de abonamente la prețul de 340 lei + taxe. Festivalierii pot achiziționa și abonamnete VIP la prețul de 600 de lei +taxe. Ulterior vor fi disponibile și bilete de o zi, însă numărul lor va fi limitat anunta gazetadecluj.ro

UNTOLD, BEST MAJOR FESTIVAL 2015 ȘI BRANDUL ANULUI ÎN ROMÂNIA

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015. UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.