Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Centura Floresti – Cluj Napoca, ar putea fi gata pana la sfarsitul anului!

Centura Floresti – Cluj Napoca, ar putea fi gata pana la sfarsitul anului!

Centura de Sud, care va trece prin spatele centrului comercial Polus ar putea fi gata pana la sfarsitul anului.

centura-2Primarul Florestiului, Horia Sulea a declarat ca doreste ca in primavara sa inceapa lucrarile la centura de fluidizare a traficului spre oras, procedurile desfasurandu-se destul de repede pentru acest inceput de an. In momentul de fata s-au deschis deja si ofertele bancilor care vor imprumuta comuna Floresti pentru aceasta lucrare iar in luna februarie, primarul spune ca ar trebui sa existe deja si o firma castigatoare, care va realiza bineinteles si lucrarea.

Evaluarea ofertelor si stabilirea castigatoului, nu ar trebui sa dureze mai mult de 2 luni, astfel ca undeva in primavara, ar trebui in mod normal sa se inceapa si lucrarile, care spune acesta, in mod normal nu vor dura mai mult de 6 luni.

Tot primarul Florestiul a mai adaugat si faptul ca in acest an bugetul local este de 60 de milioane de lei, fata de 4.7 milioane de lei in anul 2012, acest lucru ajutand foarte mult la proiect.

 

Centura Floresti – Cluj Napoca, ar putea fi gata pana la sfarsitul anului! Reviewed by on . Centura de Sud, care va trece prin spatele centrului comercial Polus ar putea fi gata pana la sfarsitul anului. Primarul Florestiului, Horia Sulea a declarat ca Centura de Sud, care va trece prin spatele centrului comercial Polus ar putea fi gata pana la sfarsitul anului. Primarul Florestiului, Horia Sulea a declarat ca Rating:
scroll to top