CFR CLUJ învinsă de Astana o echipă de care doar azi am auzit si noi.

Echipa lui Dan Petrescu a început prost campania de calificare în Liga Campionilor și se întoarce învinsă din Kazahstan.CFR a pierdut la limită, 0-1, dar poate întoarce calificarea la Cluj.

Campioana a început mai bine meciul, a controlat partida, dar Culio a ratat cea mai mare ocazie după 10 minute, când, scăpat singur, a șutat prost, pe lângă poartă. Defensiva lui Petrescu a funcționat, CFR a continuat să preseze, dar apoi gazdele au ieșit la joc. Arlauskis a fost nesigur și a ieșit pe sub mingi total aiurea, iar gazdele au bifat primele ocazii. Rotariu, atacantul român de la Astana a luftat incredibil dintr-o poziţie excelentă în urma unui corner bătut de pe stânga. Apărarea clujenilor s-a clătinat tot mai tare, în timp ce Astana și-a făcut jocul său, cu multe centrări și mingi aruncate în față.

CFR și-a revenit și a fost periculoasă prin Omrani, în special, dar francezul n-a fost precis la finalizare. Pe fondul jocului bun al campioanei României, gazdele au marcat prin Postnikov. Final de meci, 1-0, iar Astana e favorită la calificare.

Returul e programat pe 17 iulie la Cluj, iar câștigătoarea acestei duble manșe va juca împotriva echipei israeliene Hapoel Tel-Aviv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.