Wednesday , 12 December 2018

Home » Evenimente » CHOCO JUNIOR – un festival care te face să te lingi pe degete

CHOCO JUNIOR – un festival care te face să te lingi pe degete

ChocoJunior-AfisA3Vă invităm duminică, 31 mai, la Restaurantul Chios din Parcul Central, între orele 14:00 si orele 20:00, la prima ediţie a unui eveniment unic – CHOCO JUNIOR – festivalul care promovează consumul de ciocolată adevărată şi de dulciuri sănătoase în rândul copiilor mici şi mari. Choco Junior îşi propune să-i poarte pe copii în tărâmul la care visează de când au gustat prima oară ciocolata de calitate. Cei mici îşi vor pune imaginaţia la contribuţie jucându-se cu cel mai iubit desert – ciocolata belgiană.

Între orele 14:30 şi 18:00, copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani sunt aşteptaţi alături de părinţi la Restaurantul Chios pentru 4 reprize de distracţie cu ciocolată. Prichindeii vor fi dotaţi cu şorţuleţe şi mănuşi de cofetar şi se vor transforma, preţ de câteva minute, în ucenicii maeştrilor ciocolatei. Ei vor putea să lucreze ciocolata, să o modeleze, să se joace cu ea, dar şi să înveţe lucruri noi despre cum se fac bomboanele ori figurinele de ciocolată.

Choco Junior este un festival organizat de cea mai apreciată cofetărie din oraş, Friandise, care împlineşte anul acesta 10 ani de când îi face pe clujeni să se lingă pe degete la orice eveniment din viaţa lor. Surprizele se vor ţine lanţ pentru cei mici. De pildă, va fi organizată o tombolă la care vor participa toţi micuţii care aduc o fotografie cu un tort aniversar Friandise. Premiul cel mare este un tort Friandise si o şedinţă foto pentru copii într-un studio profesional. Mai mult, micuţii vor putea să se înscrie şi la un concurs, pe 2 categorii de vârstă: sub 6 ani (copiii vor realiza prăjituri din plastilină) şi peste 6 ani (copiii vor desena şi colora pe o coală albă un tort). Cei mai iscusiţi artişti vor câstiga prajituri si tortuleţe Friandise.

Şi pentru că ştim cât e de greu să te abţii când vezi dulciurile Friandise, în cadrul festivalului va fi amenajat şi un colţ cu vânzare de ciocolată.

Friandise este unul dintre cele mai cunoscute branduri de Cluj, care şi-a câştigat credibilitatea prin menţinerea calităţii produselor de-a lungul ultimului deceniu. Friandise este prima cofetărie din ţară care produce şi comercializează mousse-uri, prăjituri şi torturi făcute după reţete originale franţuzeşti, numai pe bază de produse naturale precum ciocolata belgiană, frişca naturală, pulpa sau sucurile proaspete de fructe.

Choco Junior este posibil cu sprijinul: Puratos Romania, Les Imaginaires Photography, Şcoala Helen Doron, Tipografia Daniart, Rolinks Web Business, Organizatia comunitara Dispersie şi Galeria de Idei

Vă aşteptăm cu drag şi vă stăm la dispoziţie pentru orice date suplimentare:

ing. tehnolog Rotar Adriana – telefon 0745.42.48.58

cofetar Szokoly Veronica – telefon 0745.50.70.85

Echipa Friandise

CHOCO JUNIOR – un festival care te face să te lingi pe degete Reviewed by on . Vă invităm duminică, 31 mai, la Restaurantul Chios din Parcul Central, între orele 14:00 si orele 20:00, la prima ediţie a unui eveniment unic – CHOCO JUNIOR – Vă invităm duminică, 31 mai, la Restaurantul Chios din Parcul Central, între orele 14:00 si orele 20:00, la prima ediţie a unui eveniment unic – CHOCO JUNIOR – Rating:
scroll to top