Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Cinematograful Dacia din Manastur pe ultima suta de metri inainte de redeschidere !

Cinematograful Dacia din Manastur pe ultima suta de metri inainte de redeschidere !

Primaria municipiului Cluj-Napoca a anuntat redeschiderea cinematografului Dacia, situat in cartierul Manastur din Cluj.

cinematograful dacia manastur2Institutia a finalizat lucrarile de reabilitare a cladirii iar acum monteaza echipamentele de film si sunet, precum si elementele de mobilier cu care cinematograful va fi dotat. Lucrarile de modernizare de la Cinematograful Dacia au costat primaria aproape patru milioane de lei scrie ClujActual.

La cinematograf va fi deschis, totodata, si un centru de cultura urbana care va include si un spatiu destinat pensionarilor, urmand sa fie gazduite evenimente culturale pentru copii, pentru pensionari, pentru toate categoriile de varsta, pe langa proiectiile de filme. Se vor putea organiza si expozitii, targuri de dimensiuni reduse si alte activitati pentru petrecerea timpului liber.
La acest moment, investitia de la cinematograful Dacia este finalizata in proportie de peste nouazeci la suta. Acum se efectueaza lucrari de curatenie, se fac ultimele retusuri, se monteaza aparatura, astfel incat, cel mai probabil in primavara acestui an, sa fie posibila inaugurarea cinematografului din cartierul Manastur.

Cinematograful Dacia din Manastur pe ultima suta de metri inainte de redeschidere ! Reviewed by on . Primaria municipiului Cluj-Napoca a anuntat redeschiderea cinematografului Dacia, situat in cartierul Manastur din Cluj. Institutia a finalizat lucrarile de rea Primaria municipiului Cluj-Napoca a anuntat redeschiderea cinematografului Dacia, situat in cartierul Manastur din Cluj. Institutia a finalizat lucrarile de rea Rating:
scroll to top