Thursday , 15 November 2018

Home » Politică » Cioloș: România poate să ofere un sediu pentru agenția de pază europeană a frontierelor

Cioloș: România poate să ofere un sediu pentru agenția de pază europeană a frontierelor

Dacian CioloșPremierul Dacian Cioloș a afirmat, miercuri, după întrevederea cu șeful guvernului olandez Mark Rutte, că România susține ideea creării unui sistem european de pază de coastă și de frontieră, țara noastră putând să ofere un sediu pe teritoriul său.

“Noi susținem ideea aceasta a unui sistem european de pază de coastă și de frontieră care să vină și să întărească ceea ce FRONTEX-ul face în momentul de față și care să vină în complementaritate cu capacitățile naționale de control ale frontierelor. (…) Este o idee bună și în măsura în care găsim soluții pentru a păstra drepturile suverane ale statelor membre dar și pentru a asigura o coordonare europeană, România nu numai că va susține această idee, dar i-am spus și premierului olandez, România este gata chiar să se ofere pentru ca un sediu al unei părți a acestei agenții să fie în România”, a spus Cioloș într-o conferință comună cu Mark Rutte.

Cioloș: România poate să ofere un sediu pentru agenția de pază europeană a frontierelor Reviewed by on . Premierul Dacian Cioloș a afirmat, miercuri, după întrevederea cu șeful guvernului olandez Mark Rutte, că România susține ideea creării unui sistem european de Premierul Dacian Cioloș a afirmat, miercuri, după întrevederea cu șeful guvernului olandez Mark Rutte, că România susține ideea creării unui sistem european de Rating:
scroll to top