Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » “Cluj-Napoca nu este un oras de 5 stele, ci probabil de 2.5 stele!” Un clujean cearta primaria si face cateva propuneri inedite!

“Cluj-Napoca nu este un oras de 5 stele, ci probabil de 2.5 stele!” Un clujean cearta primaria si face cateva propuneri inedite!

Pe bineconoscutul site domnuleprimar.ro, un clujean indignat pe situatia actuala din oras, a relatat o scrisoare deschisa, catre primarul Emil Boc, prin care totodata cearta si primaria iar mai apoi il provoaca pe primar sa realizeze din Cluj-Napoca, orasul mult visat de 5 stele. 

Clujeanul incepe scrisoarea facand referire la faptul ca orasul a devenit o metropola cautata de tot mai mult turisti si locuita de tot mai multi straini, motive pentru care indeamna primaria sa realizeze mai mut de cat a facut-o pana acum, pe ideea: Planuri mari, responsabilitati mari!.

“Dupa cum bine stim, Clujul a devenit o metropola in adevaratul sens al cuvantului. Anual suntem vizitati de zeci si sute de mii de turisti, anual vin mii de studenti straini sainvete aici, iar sute de firme din intreaga lume isi deschid sediile tot aici. Totul in jur creste! Motiv pentru care si Primaria ar trebui sa ia in calcul o dezvoltare serioasa a orasului.

Aici fac referire la decongesionarea traficului din centru, crearea unor parking-uri pentru masini si chiar as indrazni sa vorbesc si despre pasaje rutiere subterane. Doar in acest mod mai putem avea un centru strict pietonal, ca in orasele europene de 5 stele! Cel putin eu asta cred ca inseamna civilizatie!”

Acesta continua scrisoarea si explica primarului, cum ar trebui sa arate un oras de 5 stele (in viziunea sa), dupa care il provoaca pe primarul Emil Boc sa realizeze cele propuse de el:

“Poate exagerez cand spun, dar un oras de 5 stele cum considera primaria ca este Cluj-Napoca, ar trebui sa dispuna de un metrou sau un tren suspendat care sa faca legatura directa cu Floresti, Baciu, Aeroport,etc, si nu un autobuz care vine la o anumita ora, iar toata lumea se ingramadeste ca intr-o conserva!  Probabil de asta oamenii prefera sa vina cu masina si probabil de aceea se creeaza eternul  trafic sufocant!

Clujul ar trebui sa dispuna de centuri ocolitoare ale orasului si pasaje rutiere cum am spus mai sus! Sa nu mai vorbesc despre ideea unui Somes navigabil…si multe alte idei care ar duce Clujul probabil in topul oraselor din Europa!

Asta inseamna un oras de 5 stele domnule Boc, asta inseamna un oras dezvoltat, asta inseamna un oras civilizat si european! Va provoc sa realizati cele spuse mai sus si atunci veti avea respectul intregilor clujeni!”

Iar in final clujeanul cearta primaria pe motiv ca a creat iluzia falsa clujenilor, precum ca orasul Cluj-Napoca este un oras de 5 stele!

“Un oras de 5 stele nu inseamna modernizarea drumurilor si a bordurilor sau reconditionarea cladirilor vechi! Acestea sunt la ordinea zilei in orasele din Europa! Iar pentru cine nu ma crede, il rog sa-si scoata nasul din Cluj si din Romania si sa viziteze alte orase de prin Europ, deoarece cu totii avem acce la asa ceva in ziua de azi! Iar cand va intoarceti inapoi o sa vedeti ca nicidecum orasul Cluj-Napoca nu este un oras de 5 stele, ci probabil de 2.5 stele!

L-as ruga pe domnul  primar si pe cei din primarie, pe viitor sa nu mai creati iluzia asta falsa romanilor, precum ca orasul Cluj-Napoca este de 5 stele,deoarece nu e deloc asa! Mai avem mult de mancat pana sa ajungem acolo sus! Probabil inca vreo 20-30, intr-un ritm de dezvoltare si mai alert de cum e cel actual!

Legat de ce cele spuse mai sus, sunt sigur ca multora li se vor parea idei SF si ma vor lua in ras! Stiti de ce? Pentru ca suntem un popor de sclavi care pun botul la vrajelile politicienilor! Suntem un popor fara atitudine!”

Asa sa fie intr-adevar? Orasul Cluj Napoca nu este un oras de 5 stele?

Va reamintim ca bugetul pentru municipiul Cluj-Napoca, in anul 2016 este de aproape 250 mil. euro iar printre prioritatile pentru acest an ale primariei se numara: dezvoltarea economica a orasului, unde se are in vedere un studiul de fezabilitate si masterplanul pentru Cluj Innovation City, decongestionarea traficului si crearea de parkinguri in cartiere.

Vezi ce planuri mai are Primaria Cluj, pentru anul 2016!

 

“Cluj-Napoca nu este un oras de 5 stele, ci probabil de 2.5 stele!” Un clujean cearta primaria si face cateva propuneri inedite! Reviewed by on . Pe bineconoscutul site domnuleprimar.ro, un clujean indignat pe situatia actuala din oras, a relatat o scrisoare deschisa, catre primarul Emil Boc, prin care to Pe bineconoscutul site domnuleprimar.ro, un clujean indignat pe situatia actuala din oras, a relatat o scrisoare deschisa, catre primarul Emil Boc, prin care to Rating:
scroll to top