Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Clujeanul care are grija de peste 950 de animale abandonate are nevoie de ajutorul nostru !

Clujeanul care are grija de peste 950 de animale abandonate are nevoie de ajutorul nostru !

February 23, 2017 3:37 pm by: A+ / A-

Un clujean care are in grija aproximativ 1000 de animale abandonate, majoritatea caini, dar si pisici, a inceput o campanie de strangere de fonduri prin intermediul site-ului GoFundMe.com, pana in prezent acest a reusit sa adune $13.000, target-ul acestuia fiind de 50.000$, activitatea campaniei de strangere de fonduri se poate vedea aici: https://www.gofundme.com/radu-and-950-strays.

Povestea lui Radu Termure suna asa: M-am nascut si am crescut in Romania si de-a lungul anilor am avut parte de lacrimi cand priveam durerea, abuzul si suferinta cainilor vagabonzi din Bucuresti. Imi voi aminti mereu noptile intunecate si reci de iarna, cand, impreuna cu sotul meu, luam cat de de multa hrana puteam transporta si cautam pe strazi caini infometati ,acesta fiind anul cand am avut in curtea noastra 10 caini, din care 6 pui, si 18 pisici pe care le-am hranit si le-am oferit Ingrijiri medicale pentru a restabili sanatatea lor, astfel Incat sa le putem gasi o casa.

Anii au trecut si numarul de caini vagabonzi din toata Romania a crescut. Masacrul de caine oribil care a avut loc In 2013, a fost modul ieftin si lipsit de inima a guvernului pentru a scapa de animale nedorite.

Mii de animale sunt abandonate si lasate sa moara , altele sunt lovite de masini , sau altele sunt torturate si ucise de monstri care cred ca aceasta este singura modalitate de a-i trata pe cei care nu se pot proteja singuri.

Radu Termure este unul dintre romanii minunați care lupta pentru a salva aceste suflete sarace. El este singurul Ingrijitor a peste 950 de caini din Cluj! Micul filmulet pe care Il urmariți a fost facut in ianuarie 2017 si ii prezinta pe domnul Radu, cainii si voluntarii sai la locația curenta a adapostului. Adapostul este acum situat In interiorul unei ferme vechi, cu cladiri dintre care cele mai multe sunt fara acoperisuri, si nu exista nici apa, nici electricitate si nici gaz . Proprietarii fermei au decis sa dea o noua utilizare a cladirilor vechi, astfel domnul Radu si prietenii sai trebuie sa paraseasca cladirea pana la sfarsitul lunii aprilie a anului 2017 . In aceasta situație extrema avem nevoie de ajutor pentru a dobandi o bucata de teren de minim 5 ha, In apropierea Cluj (costul terenului ar fi de aproximativ 50.000 euro). Pe acest teren se poate construi un nou adapost in care cainii pot beneficia de o viața mai buna, pana cand vor gasi pentru totdeauna o casa. Domnul Radu Tremure a salvat sute de caini si pisici de la moarte, a sterilizat si a oferit tratamente veterinare pentru animalele bolnave din propriul sau buzunar si a beneficiat de putine donații in ultimii ani. Domnul Radu si-a sacrificat viața si toate economiile sale stranse de o viața pentru dragostea fata de animale .El si prietenii lui cu blana au nevoie de ajutorul nostru pentru a supraviețui!”

Puteti sa il contactati pe domnul Radu Termure pentru a afla mai multe detalii despre el si prietenii lui cu blana la adresa de email : [email protected]

Clujeanul care are grija de peste 950 de animale abandonate are nevoie de ajutorul nostru ! Reviewed by on . Un clujean care are in grija aproximativ 1000 de animale abandonate, majoritatea caini, dar si pisici, a inceput o campanie de strangere de fonduri prin interme Un clujean care are in grija aproximativ 1000 de animale abandonate, majoritatea caini, dar si pisici, a inceput o campanie de strangere de fonduri prin interme Rating: 0
scroll to top