Clujeanul care l-a acuzat pe Cioloş ca islamizează România, a încercat o nouă discuție cu premierul la Alba Iulia, însa acesta a refuzat dialogul.

Premierul Dacian Ciolos ii explica lui Calin Marincus, fost boxer care in trecut a organizat mitinguri impotriva islamizarii, motivele pentru care Romania, ca tara ce face parte din UE, trebuie sa accepte cotele de refugiati, in Cluj-Napoca, vineri 4 martie 2016. DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO

În timpul vizitei premierului Dacian Cioloş la Alba Iulia, un fost boxer din Cluj i-a cerut, luni, 21 martie, socoteală legat de faptul că România primeşte refugiaţi. Fostul sportiv, pe numele său Călin Mărincuş, i-a adresat aceeaşi întrebare lui Cioloş şi când premierul a venit la Cluj, la începutul lunii. Mărincuş a organizat la Cluj prima manifestaţie antirefugiaţi din România.

Îmbrăcat la costum, Călin Mărincuş, un fost boxer din Cluj, a mers luni dimineaţă, 21 martie, la Alba Iulia să-l întrebe pe premierul Dacian Cioloş de ce ţara România primeşte refugiaţi. Dacă la Cluj, în urmă cu câteva săptămâni, premierul s-a oprit şi a vorbit cu el, azi nu s-a întâmplat acelaşi lucru.

“Mulţumesc frumos. Cam asta are şi România de la Dvs.”, i-a spus bărbatul lui Cioloş (referindu-se la refuz ).

„Lupt împotriva islamizării României. Am venit la Alba să îl întreb pe premierul Cioloş de ce a permis să aibă loc în România primul protest al unei organizaţii teroriste (n. r. fără a specifica la ce manifestare făcea referire exact). A doua întrebare pe care i-aş fi pus-o premierului e: de ce permite să fie aduşi refugiaţi la Vama Veche?“, a declarat Călin Mărincuş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.